Lannanpoltto ja bioenergia

Aivan toisenlaista ja uutta toiminta-aluetta edustavat Swebo Bioenergyn tuotteet ja palvelut, jotka ovat tulleet mukaan valikoimaan Piccola Oy:n edistäessä lannanpolttomahdollisuuksia Suomessa.

Swebon laajasta lämmitysratkaisuvalikoimasta löytyy lannanpolton lisäksi mm. aurinko- ja pellettipannuja, hakepannuja, hake- tai aurinkoyhdistelmä, bioenergiaa käyttäviä pellettipannuja, lattialämmitystä, ym.

Poltin, jolla voidaan polttaa ”vaikeita polttoaineita”!

Swebo Bioenergy on yhteistyössä Luleån Teknisen Yliopiston kanssa useamman vuoden ajan kehittänyt esiuunin, eli polttimen, joka pystyy polttamaan ns. ”vaikeita polttoaineita” kuten hevosenlantaa, erittäin märkää haketta, teurasjätettä ym. ym.

Swebo Biothermin korkean hyötysuhteen ja ainutlaatuisen polttimen rakenteen ansiosta se on ympäristöystävällisin ja tehokkain lämmitysvaihtoehto lajissaan, sekä taloudellisesti että tuotannollisesti tarkasteltuna.

Monivuotisen kehitys- ja tutkimustyön tulos

Swebon Biotherm on monivuotisen kehitys- ja tutkimustyön tulos, ja se on monen muun valmistamamme tuotteen tavoin muovannut Ruotsin energiamarkkinoita. Siinä voi mm. polttaa haketta, jonka kosteusprosentti on jopa 61 %, teurasjätettä tai hevosenlantaa. Se on toisin sanoen monipuolinen poltin sanan varsinaisessa merkityksessä.

Swebolla on laaja valikoima biopolttimia, käyttötarkoitukset vaihtelevat pelleteistä hevosenlantaan. Kaikki polttimet tunnetaan luotettavuudestaan, kestävyydestään ja laadustaan.

Lue ja tutustu lisää lannanpoltoon ja bioenergiaan:

Yhteystiedot

Soita

040 551 3523

Toimiston sijainti

Päivöläntie 507, 10410 Päivölä

Lähetä sähköpostia

gun.jarnefelt@piccola.inet.fi

Facebook

Seuraa meitä Facebookissa