Theault

Theaultin hevosauto on turvallinen, tilava, laadukas ja viihtyisä kuljetusratkaisu niin harrastajan kuin ammattilaisen hevosten kuljetustarpeisiin. Theaultin hevosautomalleista löytyy useita ratkaisuja kahden hevosen hevosautosta isoon kuorma-autoon, jotka voivat olla asunto-ostolla varustettuja tai ilman.

Theaultin kahden hevosen kuljetusautot

ISOT
HEVOSAUTOT

Nämä hinnat ovat alvittomia hintoja Ranskassa. Hintoihin lisätään valtiolle menevä suomalainen alv 24 %. Autoveroa ei tule koska autot muutetaan pienkuorma-autoiksi.

Rahdit + maahantuonti, kuorma autoksi muuttaminen niin että sillä saa ajaa c1 kortilla + katsastus ja rekisteröinti maksaa 6000 € + alv.
Autojen kokonaispainot ovat tällöin 4000-4250 kg ja kantavuutta 1300-1550 kg

Ratkaisu hevosten kuljetustarpeisiin!

Hevosten kuljetustarpeisissa Piccola Oy auttaa ja neuvoo teitä kuljetuskaluston valinnassa sekä tarjoaa teille ihanteellisen ratkaisun hevosten ja välineiden kuljetukseen, ja juuri teidän tarpeisiin.
Kuljetusautoissa on erittäin kattava perusvarustus, mutta Theaultin lisävarusteilla saat helposti lisäratkaisuja tarpeisiisi.

Mikäli haluat yhdistää hyvän laadun ja hyvän vastineen rahoillesi, niin luota Theaultiin!

Parasta vastinetta rahoillesi!

Theault on täydellinen yhdistelmä esteettisiä ja käytännön ratkaisuja erilaisiin hevoskuljetus- ja asumistarpeisiin, ja hyvällä hinta-laatusuhteella.
Tutustu Theaultin hevosautoihin ja ota yhteyttä, niin kerromme teille tuotteista ja niiden luomista mahdollisuuksista lisää, kartoitamme kuljetuskalusto- ja asumistarpeenne ja autamme hevosauton valinnassa.

Yhteystiedot

Soita

040 551 3523

Toimiston sijainti

Päivöläntie 507, 10410 Päivölä

Lähetä sähköpostia

gun.jarnefelt@piccola.inet.fi

Facebook

Seuraa meitä Facebookissa