B35

B50

B60

Hevosurheilun ystäville

Suunnittelun lähtökohta on hevosen turvallisuus.

Umesläpin tekniset ratkaisut ovat ainutlaatuisia ja tähtäävät aina hevosten turvallisuuteen ja matkustusmukavuuteen. Alumiinirakenteiset trailerit ovat mukavia, vakaita, kestäviä ja ovat osoittaneet eri testeissä ykkösluokan ominaisuuksia. Innovatiiviset mallistoratkaisut tähtäävät laadukkaaseen hevoskuljetukseen.

B35 Uusi klassikko

B35 on suosituin mallimme. Se esiteltiin 2011 ja kehittyneempi versio aikaisemmasta mallista A35. B35 on samanpainoinen kuin edeltäjänsä, mutta käytännöllisyyttä tuo 10 cm lisää leveyttä ja korkeampi lastauskorkeus takana. B35-mallissa on uusi katto ja LED-valot takasillan yläluukussa.

B35-traileri on kevyt, vahva ja tasapainoinen vedettävä. Runko, takasilta ja lattia on alumiinia. Seinät ja katto ovat rungotettuja ja lämpöeristettyjä.
Akselistona on teräsjousitettu tanden-teli, joka antaa tasaisen ja miellyttävän matkan hevosellesi.

Lisävarusteita voit valita tarpeen mukaan.

B50 Vaunu voittajille

Käännä hevonen ja siitä tulee voittaja. Näin hevonen voi ottaa jarrutuksessa tulevat puomivoimat vastaan vahvimmalla osallaan eli takaosalla. Tämä voi vaikuttaa positiivisesti hevosen eri osa-alueisiin kilpailutilanteessa. Asiakaspalaute B50-trailerista on ollut pelkästään positiivinen.

B50-traileri on kevyt, vahva ja tasapainoinen vedettävä. Runko, takasilta ja lattia on alumiinia. Seinät ja katto rungotettuja ja lämpöeristettyjä. Akselistona käytämme teräsjousitettua tandem-teliä. Se antaa tasaisen ja mukavan matkustustunteen hevosellesi.

B60 Valjashuoneella

Uskallamme väittää, että B60 on markkinoiden paras touring-traileri. Vaikka se on niin iso ja tilava, se on kevyt vetää ja käsitellä. B60 on traileri harrastelijaperheelle, joka tarvitsee tilaa hevoselle ja ihmisille tai ravi / ratsuammattilaselle, joka tarvitsee tilaa varusteille ja tarvikkeille. Valjashuone on niin iso, että siellä voi helposti vaihtaa vaikka vanteet.

B60-traileri on kevyt, vahva ja tasapainoinen vedettävä. Runko, takasilta ja lattia on alumiinia. Seinät ja katto rungotettuja ja lämpöeristettyjä. Akselistona käytämme teräsjousitettua tandem-teliä. Se antaa tasaisen ja mukavan matkustustunteen hevosellesi.

Yhteystiedot

Soita

040 551 3523

Toimiston sijainti

Päivöläntie 507, 10410 Päivölä

Lähetä sähköpostia

gun.jarnefelt@piccola.inet.fi

Facebook

Seuraa meitä Facebookissa