Theault – kun intohimo kohtaa innovaation

Ranskalaista laatua – jo vuodesta 1924

Theault Proteo Switch – patentoitu lippulaiva

Ensiluokkainen hevosauto, jolla matkustat turvallisesti

Theault

Theault – Hevosautojen absoluuttinen huippu

Theault on ranskalainen hevosautoje valmistaja, jonka lähes 100 vuotta pitkä historia ulottuu aina vuoteen 1924 asti. Läpi historiansa Theault on pyrkinyt vastaamaan kysymykseen: “Miten rakentaa maailman paras hevosauto?”. Ranskan Normandiassa sijaitseva tehdas kehittää kalustoaan jatkuvasti ja hyödyntää uusia innovaatioita matkalla kohti hevoskuljetuksen tulevaisuutta.

Theaultin insinööritaito ja pitkän historian kautta saatu osaaminen ovat vakuuttaneet hevosihmiset ympäri Euroopan. Kirkkaimpana esimerkkinä Theaultin innovaatioista esille on nostettava patentoitu Switch-teknologia, joka mahdollistaa hevostilan muuttamisen yhteensä neljään eri asentoon. Voit tutustua Switchiin tarkemmin alla olevien esimerkkien kautta.

Kaikki Theaultin hevosautot ovat eristettyjä ja sen rakennustekniikassa on hyödynnetty mm. huippukestäviä alumiinisandwich-paneeleita. Tämän vuoksi Theaultin hevosautot ovat äärimmäisen vakaita, kestäviä ja mukavia ajaa. Theaultin mallisto on myös kolari- ja paine testattuja ja niiden turvallisuus onkin Euroopan absoluuttista huippua

 

Firsteo – kahden hevosen kuljetusauto

Theault Firsteo on laadukkaista materiaaleista rakennettu turvallinen kahden hevosen kuljetusauto, joka vastaa optimaalisesti hevosharrastajien kysyntään – lajista riippumatta. Firsteo on valmistettu samoja periaatteita kunnioittaen kuin sen isoveli ja Theaultin malliston lippulaiva Proteo. Firsteo on suunniteltu aina kolmelle ihmiselle ja kahdelle hevoselle.

Firsteo -mallissa on keskitytty erityisesti kilpailukykyiseen hinta-laatusuhteeseen, tinkimättä kuitenkaan hevosten turvallisuudesta. Materiaalit ja ratkaisut vastaavat Proteon huippulaatua, mutta lisävarusteoptioita on huomattavasti vähemmän kuin malliston lippulaivassa.

Firsteon hevostilan mahdollisuudet:

Classic-mallisessa hevosautossa on etujalkojen edessä paksu kumiseinä ja puomi, hevosten päät  ja kaula ovat puomin toisella puolella.

Stud-mallisessa ei ole laisinkaan puomia, vaan hevoset seisovat päät seinää/kalteria vastaan, samalla tavalla kuin esimerkiksi suuremmissa useamman hevosen kuorma-autoissa. Stud-malli on myös helposti muunneltavissa ja sitä voi hyödyntää esimerkiksi karsinana kilpailureissujen tai -päivien aikana.

Proteo Switch – patentoitu lippulaiva

Theaultin Switch on markkinoiden absoluuttisesti paras ja monipuolisin ratkaisu hevostilaan. Se mukautuu käyttäjänsä mukaan ja mahdollistaa aina parhaan mahdollisen kuljetusratkaisun hevosellesi – hevosen koosta tai temperamentista riippumatta.

Switch mahdollistaa myös samanaikaisesti kaksi eri kuljetusratkaisua yhden hevosauton sisällä. Jokainen hevonen on erilainen matkustaja, mutta Switch tarjoaa mahdollisuuden kaikille. Perustason hevosautoissa valittavina on normaalisti vain yksi ratkaisu (esim. puomillinen), mutta Switch mukautuu aina optimaalisesti tarpeesi mukaan.

Proteo Switch tarjoaa käyttäjälleen myös uskomattoman laajat lisävarustemahdollisuudet – aina satulatelineistä kärrykoukkuihin ja sisätilan verhoiluihin. Voit myös tilata hevosautosi millä tahansa värillä ja teippauttaa sen juuri haluamallasi ilmeellä. Kysy rohkeasti lisää myynnistämme!

Hevosen matkustusmahdollisuudet Switchissä

1. Molemmat ovet perinteisessä ”Sport-asennossa” avoimilla V-kaltereilla.

2. Molemmat ovet karsina-mallisessa ”Stud-asennossa” suljetuilla kaltereilla.

3. Vasen ovi karsina-mallisessa ”Stud-asennossa” suljetuilla kaltereilla / oikea ovi perinteisessä ”Sport-asennossa” avoimilla V-kaltereilla.

4. Molemmat ovet laajassa ”Stall-asennossa” ja väliseinä siirrettynä, jolloin esimerkiksi emätamma ja varsa voivat matkustaa suljetussa tilassa vierekkäin ilman väliseinää.

Valitse Switch ja saat yhden auton kautta useamman eri vaihtoehdon hevosillesi !