Renteo.fi – Vuokraa helposti, aja turvallisesti!

Euroopan ensimmäinen hevosautojen vuokrausalusta

Liity yhteisöön ja valitse Renteo!

Vuokraus

Mukavuus ennen kaikkea

Korkea laatu, turvallisuus ja käyttömukavuus ovat ominaisuuksia, joita me Renteolla priorisoimme. Tämän vuoksi vuokrausalustamme rakentuu ainoastaan Theaultin kahden hevosen autoille. Jokaisen vuokrauspalvelumme alla tarjolla olevan auton on täytettävä kriteerit, jotka tukevat edellä mainittuja ominaisuuksia. Kriteereiden mukaan auton on oltava maksimissaan viisi (5) vuotta vanha ja ajokilometreiltään alle 150 000 km. Laadukkaiden ja turvallisten vaihtoehtojen ohella Renteon valikoimasta löytyy useampia eri vaihtoehtoja esimerkiksi hevostilaan, varustehuoneeseen tai hytin kokoon liittyen. Seuraavat vaihtoehdot ovat Theaultin pitkän kehitystyön tuloksena syntyneitä varusteita, jotka löytyvät poikkeuksetta lähes kaikista uudemmista autoista :

 

1. Peruutuskamera ja hevostilan kamera

Hevostilan sisällä olevista kameroista on tullut välttämätön varuste, mikäli haluamme puhua turvallisesta hevosen kuljettamisesta. Esimerkiksi ensimmäinen pidempi matka saattaa olla hevosellesi stressaava kokemus. Kojelautaan asennettu kamera tarjoaa kuljettajalle kuitenkin reaaliaikaisen ja laadukkaan näkymän hevostilaan. Lisäksi Theaultin tekniikka mahdollistaa saman ruudun hyödyntämisen myös peruutustilanteissa – olit sitten peruuttamassa ahtaaseen paikkaan tai hakemassa traileria perääsi. 

 

  caméra de surveillance et de recul pour camions chevaux

 

2. Proteo Switch – patentoitu lippulaiva

Theaultin Switch on markkinoiden absoluuttisesti paras ja monipuolisin ratkaisu hevostilaan. Se mukautuu käyttäjänsä mukaan ja mahdollistaa aina parhaan mahdollisen kuljetusratkaisun hevosellesi – hevosen koosta tai temperamentista riippumatta. Switch mahdollistaa myös samanaikaisesti kaksi eri kuljetusratkaisua yhden hevosauton sisällä. Jokainen hevonen on erilainen matkustaja, mutta Switch tarjoaa mahdollisuuden kaikille. Perustason hevosautoissa valittavina on normaalisti vain yksi ratkaisu (esim. puomillinen), mutta Switch mukautuu aina optimaalisesti tarpeesi mukaan.

Hevosesi voivat matkustaa esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

1.  Molemmat ovet perinteisessä ”Sport-asennossa” avoimilla V-kaltereilla

2. Molemmat ovet karsina-mallisessa ”Stud-asennossa” suljetuilla kaltereilla

3. Vasen ovi karsina-mallisessa ”Stud-asennossa” suljetuilla kaltereilla / oikea ovi perinteisessä ”Sport-asennossa” avoimilla V-kaltereilla

4.  Molemmat ovet laajassa ”Stall-asennossa” ja väliseinä siirrettynä, jolloin esimerkiksi emätamma ja varsa voivat matkustaa suljetussa tilassa vierekkäin ilman väliseinää

 

Valitse Switch ja saat yhden auton kautta useamman eri vaihtoehdon hevosillesi !

 

Modèle Switch Renteo

 

3. Kaksi petiä pitkässä hytissä

Kukapa ei joskus haluaisi levähtää kesken pitkän matkanteon tai ottaa palauttavat unet kesken rankan kisapäivän? Theaultin viisipaikkaisessa Proteossa penkit mukautuvat nopeasti kahdeksi pediksi ja mahdollistavat lepotauon myös kuljettajalle ja matkaseuralaisille – kilpailijoita unohtamatta. Tämä vaihtoehto löytyy kaikista C1 -kortillisista kahden hevosen autoista, jotka on rekisteröity viidelle (5) hengelle. Theault – mukavuutta matkantekoon sekä hevosille että ihmisille.

 

 

4. Vetokoukku ja kärrykoukut

   

Ravi- ja poniurheiljat saattavat tarvita matkalleen myös vetokoukun ja/tai kärrytelineen. Kaikkiin Theaultin malleihin on saatavana myös tämä varustus. Otathan huomioon, että mikäli haluat vetää hevosautolla traileria, on sinulla oltava joko BE- tai C1E -kortti – riippuen hevosauton rekisterissä olevasta kokonaismassasta. 

 

Kaikkien näiden vaihtoehtojen avulla uskallamme luvata, että Theaultin mallisto on markkinoiden parhaiten vuokrauskäyttöön soveltuva. Lupaukset laadusta ja mukavuudesta täyttyvät viimeistään siinä vaiheessa, kun hyppäät Theaultin ohjaamoon ja aloitat matkan kohti päämäärääsi. Ota yhteyttä Renteon Suomen pisteeseen tai Theaultin myyntiin, niin kerromme mielellämme lisää.

 

Vuokraa helposti, aja fiksusti – valitse Renteo !