Sirius – Alumiinitrailerien mallisto vailla vertaa

Sirius S77 Aluminium – yksinkertaisesti erinomainen

Sirius S80 Aluminium – 250 cm sisäkorkeus

Sirius S75 – kokoluokkansa suurin

Esittelyssä Sirius

Siriuksen alumiinitrailerit on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja vastaamaan hevosharrastajien vaatimuksiin – olit sitten vasta-aloittelija, harrastaja tai piinkova ammattilainen. Piccola tarjoaa kaikkiin Siriuksen trailereihin viiden (5) vuoden takuun.

Sirius erottuu kilpailijoistaan erityisesti mallistonsa tilavuudella ja sisäkorkeuksilla (jopa 250 cm), mutta myös trailerin suunnittelussa huomioon otetut yksityiskohdat vakuuttavat vaativammankin asiakkaan.

Sirius on loistava valinta sinulle, joka haluat kokoa, laatua ja kestävyyttä samassa trailerissa.

Käytetyt Siriuksen trailerit löydät tulevaisuudessa osoitteesta: 

https://allomeera.fi/kaytetyt-hevosautot-ja-trailerit/ 

 

Siriuksen hevostrailerit 2023

S75 – Kilpailukykyinen ja kestävä

Siriuksen S75 on kahden hevosen traileri, jossa on alumiinilattia, -seinät ja -silta. Tämä traileri on täydellinen yhdistelmä ajatonta tyyliä ja käyttömukavuutta. Kokonaan alumiinista valmistettu rakenne kestää käyttöä ja sopii Suomen vaihteleviin olosuhteisiin optimaalisesti. Sirius S75 erottuu muista saman kokoluokan trailereista ennen kaikkea kokonsa ja tilavuutensa myötä. Trailerin tilava hevostila tekee hevosen matkustamisesta vapaampaa ja mukavampaa.

Sisätiloiltaan Siriuksen S75 on 40 cm pidempi ja 20 cm korkeampi kuin suurin osa saman kokoluokan kilpailijoistaan. 245 cm sisäkorkeus mahdollistaa myös isompien hevosten kuljetuksen ja lisäksi trailerin suunnittelussa on otettu huomioon mm. hevosen palautuminen kilpailuiden jälkeen. Korkeampi sisäkorkeus mahdollistaa ilman kiertämisen tehokkaammin ja luo trailerin sisälle optimaaliset matkustusolosuhteet ympäri vuoden. Sirius S75 on saatavilla sekä satulakaapilla että ilman. Lisäksi trailerissa on kaksitoiminen takasilta, joka toimii alla löytyvien kuvien mukaisesti. Voit tutustua Sirius S75:n tietoihin ja varustelumahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa:

https://sirius-trailers.com/en/horse-trailers/s75-aluminium 

Sisäkorkeus: 245 cm – Sisäleveys: 171 cm – Sisätilan pituus 340 cm – Etäisyys puomista etuseinään: 140 cm

Omamassa: 900 kg – Kokonaismassa 2000 kg – 3500 kg

 

S75 Polyfront – Laatua ja tyyliä matkantekoon

Siriuksen S75 Polyfront on kahden hevosen traileri, jossa on alumiinilattia, -seinät ja -silta. Ainoat erot perinteiseen S75:een löytyvät sisätilan pituudesta (+20cm) sekä etuseinän ja valjashuoneen rakenteesta. Siinä, missä S75 on kauttaaltaan alumiiniseinäinen, on S75 Polyfrontin etuosa valmistettu polyesterista.

Kuten tavallinen S75, on tämäkin traileri on täydellinen yhdistelmä ajatonta tyyliä ja käyttömukavuutta. Alumiinista valmistettu rakenne (seinät, lattia, silta) kestää käyttöä ja sopii Suomen vaihteleviin olosuhteisiin optimaalisesti. Sirius S75 Polyfront erottuu muista saman kokoluokan trailereista ennen kaikkea kokonsa ja tilavuutensa myötä. Trailerin tilava hevostila tekee hevosen matkustamisesta vapaampaa ja mukavampaa.

Sisätiloiltaan Siriuksen S75 Polyfront on jopa 60 cm pidempi ja 20 cm korkeampi kuin suurin osa saman kokoluokan kilpailijoistaan. 245 cm sisäkorkeus mahdollistaa myös isompien hevosten kuljetuksen ja lisäksi trailerin suunnittelussa on otettu huomioon mm. hevosen palautuminen kilpailuiden jälkeen. Korkeampi sisäkorkeus mahdollistaa ilman kiertämisen tehokkaammin ja luo trailerin sisälle optimaaliset matkustusolosuhteet ympäri vuoden. Sirius S75 Polyfront on saatavilla sekä satulakaapilla että ilman. Lisäksi trailerissa on kaksitoiminen takasilta, joka toimii alla löytyvien kuvien mukaisesti. Voit tutustua Sirius S75 Polyfrontin tietoihin ja varustelumahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa:

https://sirius-trailers.com/en/horse-trailers/s75-aluminium-with-polyester-front 

Sisäkorkeus: 245 cm – Sisäleveys: 171 cm – Sisätilan pituus 360 cm – Etäisyys puomista etuseinään: 160 cm

Omamassa: 900 kg – Kokonaismassa 2000 kg – 3500 kg

 

S77 – Vielä enemmän tilaa ja mahdollisuuksia

liSiriuksen S77 on kahden hevosen traileri, jossa on alumiinilattia, -seinät ja -silta. Tämä traileri on vastaa kysyntääsi, mikäli etsit laadukasta ja kestävää yksilöä vetoautosi perään. 170 cm korkeat alumiiniseinät yhdistettynä alumiinirunkoon, -lattiaan ja -siltaan tekevät tästä Siriuksen malliston suosituimmasta yksilöstä erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon kenelle tahansa. Myös Sirius S77 erottuu muista saman kokoluokan trailereista ennen kaikkea kokonsa ja tilavuutensa myötä. Hevostilan ohella koko näkyy mm. valjashuoneessa, jonka 95 cm leveä oviaukko mahdollistaa isompienkin satuloiden (esim. western) kuljettamisen.

Sirius S77:n 245 cm sisäkorkeus mahdollistaa myös isompien hevosten kuljetuksen ja lisäksi trailerin suunnittelussa on otettu huomioon mm. valjastilan sijoittelu, koko ja erilaisten varusteiden vaatimukset. Myös tässä trailerissa on korkeampi sisäkorkeus mahdollistaa ilman kiertämisen tehokkaammin ja luo trailerin sisälle optimaaliset matkustusolosuhteet ympäri vuoden.

Sirius S77 on saatavilla sekä satulakaapilla että ilman. Lisäksi trailerissa on kaksitoiminen takasilta, joka toimii alla löytyvien kuvien mukaisesti. Voit tutustua Sirius S77:n tietoihin ja varustelumahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa:

https://sirius-trailers.com/en/horse-trailers/s77-aluminium 

Sisäkorkeus: 245 cm – Sisäleveys: 171 cm – Sisätilan pituus 365 cm – Etäisyys puomista etuseinään: 140 cm

Omamassa: 950 kg – Kokonaismassa 2000 kg – 3500 kg

 

S80 – Ratsastajien unelma, etupurulla tai ilman

Siriuksen S80 on kahden hevosen traileri, jossa on alumiinilattia, -seinät ja -silta. Tämä jylhä traileri on suunniteltu vastaamaan olympiatason hevosten vaatimuksia. Huimat 212,5 cm korkeat alumiiniseinät yhdistettynä alumiinirunkoon, -lattiaan ja -siltaan tekevät tästä Siriuksen kahden hevosen malliston jalokivestä trailerin, jonka huippuratsastaja toisensa jälkeen on valinnut hevosilleen. Sirius S80 on saatavilla sekä etupurullisena että perinteisellä takasillan kautta tapahtuvalla lastauksella.

Sirius S80:n 250 cm sisäkorkeus mahdollistaa myös isompien hevosten kuljetuksen ja lisäksi trailerin suunnittelussa on otettu huomioon mm. valjastilan sijoittelu, koko ja erilaisten varusteiden vaatimukset. Myös tässä trailerissa on korkeampi sisäkorkeus mahdollistaa ilman kiertämisen tehokkaammin ja luo trailerin sisälle optimaaliset matkustusolosuhteet ympäri vuoden.

Sirius S80 on saatavilla sekä satulakaapilla että ilman. Lisäksi trailerissa on kaksitoiminen takasilta, joka toimii alla löytyvien kuvien mukaisesti. Voit tutustua Sirius S80:n tietoihin ja varustelumahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa:

https://sirius-trailers.com/en/horse-trailers/s80-aluminium 

Sisäkorkeus: 250 cm – Sisäleveys: 171 cm – Sisätilan pituus 340 cm – Etäisyys puomista etuseinään: 140 cm

Omamassa: 1000 kg – Kokonaismassa 2000 kg – 3500 kg

 

Sirius – vaihtoehtoja myös livingillä ja useammalle hevoselle

Siriuksen laajasta mallistosta löytyy mahdollisuuksia myös kahden (2) hevosen livingillä tai isolla varustehuoneella varustettuun traileriin. Lisäksi Siriukselta on saatavilla myös useamman hevosen trailereita sekä laaja kattaus eri lisävarusteita. Esimerkiksi S90 Carriage tarjoaa mahdollisuuden kuljettaa kahta hevosta, valjakkoajon kärryä sekä varusteita. Ota rohkeasti yhteys myyntiimme, niin kartoitamme sinulle parhaimman mahdollisen vaihtoehdon hevostesi kuljetukseen.

S90 Aluminium Reverse: https://sirius-trailers.com/en/horse-trailers/s90-aluminium-reverse 

S90 Carriage: https://sirius-trailers.com/en/horse-trailers/s90-carriage 

S150 Aluminium: https://sirius-trailers.com/en/horse-trailers/s150-aluminium 

S170 Aluminium: https://sirius-trailers.com/en/horse-trailers/s170-aluminium 

S190 Aluminium: https://sirius-trailers.com/en/horse-trailers/s190-aluminium